Berekent AppartementenAntwerpen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementAntwerpen is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementAntwerpen bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Antwerpen vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Antwerpen. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Antwerpen. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Antwerpen, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Antwerpen, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Antwerpen. Op www.appartementantwerpen.com betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementAntwerpen of te reageren op een advertentie van een Appartement in Antwerpen.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Antwerpen, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Antwerpen kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementAntwerpen raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen