Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Arteveldestraat in Antwerpen

  • 65 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Antwerpen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig appartement op de 3de verdieping in een nieuw gebouw.

Het Appartement is gelegen in het centrum van Antwerpen, uitkijkend op het De Conickplein, op 400 m van de Rooseveltplaats (bus- en tram stopplaats), op 500 m van het Centraal Station en op 800 m van de Meir.

Living en leefkeuken zijn rijkelijk voorzien van ramen en zonlicht. Beide ruimtes zijn verbonden en bieden een mooi zicht op het plein. De keukenruimte is voorzien van een kastenwand incl. koelkast, kookplaten, spoeltafel en ruim aanrecht, en parlofoon. Alles is nieuw. Verder is er een ruime slaapkamer en een badkamer (met lavabo, toilet, douchecel en aansluiting voor wasmachine). Een centrale inkomhal verbind alle ruimtes.

Ook beschik je over een gemeenschappelijke fietsenstalling. Alle apparaten en installaties zijn gloednieuw, alle wanden zijn mooi wit geschilderd en afgewerkt. De vloer is betegeld en makkelijk te onderhouden. Overal zijn aluminium ramen voorzien. Individuele centrale verwarming op aardgas dmv een hoge rendementsketel.

Kosten voor water, elektriciteit en aardgas op eigen rekening - je beschikt over individuele meters. Er is een ventilatiesysteem met warmte-recuperatie.

De appartementen zijn bereikbaar via het binnengebied met een buitentrap, hierdoor zijn er geen gemeenschappelijke kosten. Het gebouw heeft een zeer laag EPC-peil waardoor de energiefactuur binnen de perken zal blijven.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Antwerpen
Wijk/buurt: Antwerpen-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter
Tonen op kaart