Appartement huren: niet meer beschikbaar Reyndersstraat in Antwerpen

  • 65 m2
  • 3 kamers
  • 01 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Antwerpen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gezellig en licht duplex appartement in hartje Antwerpen. Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte met moderne keuken (ijskast en microgolfoven inbegrepen).

Op de bovenverdieping vinden we de slaapkamer en aangrenzend de badkamer. De badkamer is zeer ruim met een ingebouwde douche en aansluiting voor een wasmachine. Het appartement wordt ongemeubeld verhuurd.

Het appartement is uitstekend geïsoleerd dus verbruik voor de verwarming is zeer laag. Bovendien zijn de ramen aan de straatkant zuid-georiënteerd waardoor het appartement doorheen de dag zeer veel natuurlijk licht krijgt. Er is geen lift dus de algemene kosten zijn laag (15 euro/maand).

Het appartement is gelegen in hart van het historisch centrum van Antwerpen, op wandelafstand van de kathedraal, de grote markt, het MAS en het Zuid. Openbaar vervoer is eenvoudig bereikbaar met het metrostation groenplaats op 2 min, het centraal station op 15 min en twee velo-stations aan de groenplaats.

Samenvatting:
Huur: 650 €/maand
Vaste kosten (water/elektriciteit/verwarming niet inbegrepen): 15 €/maand

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Antwerpen
Wijk/buurt: Antwerpen Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Gedeelde voordeur
Eigen woonkamer
Tonen op kaart