Berekent AppartementenAntwerpen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding ApartmentAntwerpen is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Apartmentaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. ApartmentAntwerpen bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Apartmentaanbieders in Antwerpen vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Apartment in Antwerpen. Een Apartmentaanbieder kan gratis een Apartment plaatsen in Antwerpen. Huurders kunnen ook gratis een Apartmentoproep plaatsen in Antwerpen, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Apartment in Antwerpen, huurders kunnen ook reageren op Apartments in Antwerpen. Op www.appartementantwerpen.com betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op ApartmentAntwerpen of te reageren op een advertentie van een Apartment in Antwerpen.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Apartment kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Antwerpen, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Antwerpen kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Apartmentaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

ApartmentAntwerpen raadt je aan om vooraf te vragen aan de Apartmentaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Apartment afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs