Appartement huren: niet meer beschikbaar Cuperusstraat in Antwerpen

  • 41 m2
  • 4 kamers
  • 02 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Antwerpen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit appartement is gelegen in een Art Nouveau woning in de Zurenborgwijk te Antwerpen op de derde verdieping.

Het is net gerenoveerd zodat u mooi wonen combineert met de meest moderne faciliteiten, laag energie verbruik en dat in een aangename woonbuurt met goede mobiliteit.

U heeft er een stijlvolle woonkamer met marmeren schouwmantel, mooi uitzicht met veel lichtinval en u beschikt er over videofoon, Telenet & Proximus aansluiting.

Aansluitend op de inkom is er een volledig geïnstalleerde keuken met elektrisch fornuis met oven, afzuigkap, ruime koelkast/diepvriezer. Voorts is er de slaapkamer en de badkamer met douche, toilet, waskom, boiler en plaats voor wasmachine en droogkast. Bij de renovatie is veel aandacht gegaan naar energie besparing en veiligheid. Op die manier kan u wonen in een historisch pand dat zeer goed geïsoleerd is (EPC 114). De voordeur van het huis is afgesloten met een driepunt veiligheidsslot (te openen met videofoon). Ook de voordeur van uw appartement is voorzien van een slot met driepuntsluiting.

Tenslotte is ook de brandveiligheid optimaal met de aanwezigheid van een centraal brandalarm (geen batterijen dus betrouwbaar), brandslangen en brandblussers alsook een evacuatietrap. Uw bijdrage in de algemene kosten van het gebouw (water, gemeenschappelijke elektriciteit, onderhoudscontracten en dies meer) bedraagt € 45. Wanneer u hier in de Zurenborgwijk komt wonen dan zal u merken dat dit een aangename woonbuurt is met dichtbij een Delhaize, bakker en andere buurtwinkels en heel wat gezellige cafés. Wat mobiliteit betreft is er naast parking op straat, vlakbij een bus en tram stopplaats, alsook Berchem station (10 min wandelen).

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Antwerpen
Wijk/buurt: Zurenborg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 21
Maximum leeftijd: 40
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter
Tonen op kaart