Rik  zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Antwerpen

Rik zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Antwerpen

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 20 m2
  • Man
  • 01 Per 01 september 2024

Beste verhuurder,

Ik hoop dat dit bericht u goed bereikt. Mijn naam is Rik Eseosa Smeets, en ik ben momenteel op zoek naar een kot in Antwerpen voor het komende academiejaar 2024-2025.

Ik ben een betrouwbare huurder die altijd zijn huur- en bijkomende kosten op tijd zal voldoen. Daarnaast ben ik ook een verantwoordelijke huisbewoner die zorg zal dragen voor mijn (toekomstige) kot.

Volgend academiejaar plan ik mijn studie voort te zetten aan de Universiteit Antwerpen, waar ik internationale betrekkingen en diplomatie wil studeren. Om me beter te kunnen focussen op mijn studie, ben ik op zoek naar een kot dichtbij de campus. Het is voor mij niet alleen een praktische keuze, maar ook een kans om meer zelfstandigheid te ontwikkelen en de volledige kotervaring mee te maken, zoals elke student die graag de onvergetelijke momenten wil ervaren.

Mijn ervaring als student in sociaal werk: personeelswerk bij KdG heeft me geleerd hoe belangrijk een goede woonomgeving is voor mijn studievoortgang.

Als u een geschikt kot beschikbaar heeft of meer informatie wilt, ben ik zeer geïnteresseerd. Ik ben beschikbaar voor een kennismakingsgesprek en om het kot te bezichtigen op een tijdstip dat voor u past.

Bedankt voor uw tijd en overweging. Ik kijk ernaar uit om hopelijk binnenkort van u te horen.
Met vriendelijke groet,
Rik Eseosa Smeets

Algemene informatie: Rik
  Man, 23 jaar